Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen MLM Sports Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 28.2.2021. Viimeisin muutos 01.02.2021.

1. Rekisterinpitäjä

MLM SPorts Oy
Käppöstie
03100 Nummela

+358 45 78346494
info@padelvihti.fi
padelpop.fi
MLM SPorts Oy


2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Leena Ylevä
Käppöstie
045 7834 6494

3. Rekisterin nimi

Padelpopshop.fi verkkokaupan käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Padelpopshop.fi verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja

henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, asiakkaiden yhteydenpitoon,
markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidystä perustiedot kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Padelpopshop.fi verkkokauppa rekisteröi käyttäjästä tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille eikä tietoja siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Padelpopshop.fi verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu
rekisterinpitäjän järjestelmään. Se on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnukset ja salasanan.

Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa. Tallennettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.2. 2021 alkaen.

Verkkokauppa

Nämä verkkokauppaehdot koskevat Padelpopshop.fi verkkokauppaa, jonka toiminnasta vastaa MLM Sports Oy, 03100 NUMMELA, Y-tunnus: 3107607-5. Käyttämällä Padelpopshop.fi verkkokauppaa hyväksytyt nämä verkkokauppaehdot ja noudattamalla niitä.Kauppamme myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin

MLM SPorts Oy
Käppöstie
03100 Nummela

+358 45 78346494
info@padelvihti.fi
padelpop.fi
MLM SPorts Oy



Tilaaminen

Padel Popin verkkokaupasta voi tilata tuotteita joko rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi tai ilman rekisteröitymistä. Padelpopshop.fi verkkokauppa ei vastaa siitä, jos et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta tai muita asiakirjoja antamasiesi tietojen virheellisyydestä johtuen.

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilaus- ja maksuvahvistus

Mikäli tuotetta ei pystytä toimittamaan, ilmoitamme siitä asiakkaalle henkilökohtaisesti ja tarjoamme vaihtoehtoista tuotetta tai palautamme tuotteen hinnan 1-3 pankkipäivän kuluessa.

Tuotteen kuljetusvauriosta on ilmoitettava välittömästi tuotteen vastaanottamisesta.

Jos tuotetta ei noudeta valitusta toimituspaikasta 14 päivän kuluessa tai postin pakettiautomaateissa 7 päivän kuluessa, palautetaan toimitus Padelpopshop.fi verkkokaupan varastoon. Tämä ei tarkoita tilauksen peruuttamista. Palautuneista toimituksista Padelpopshop.fi verkkokauppa veloittaa lähetyskulujen verran.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrailin välittämät maksutavat kuten korttimaksu, verkkopankkimaksut ja Mobilepay. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail oy:n ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Padelpopshop.fi verkkokaupan yleiset ehdot.

Palautusehdot

Ota yhteyttä meihin täyttämällä yhteydenottolomake verkkokaupan sivuilla, jos tilaamasi tuote ei ole sinulle sopiva ja haluat palauttaa sen takaisin.

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, esim. hintalaput kiinni tuotteessa, eikä alkuperäisessä myyntipakkauksessa saa olla vaurioita.

Toimituskuluja ei palauteta alle 150€:n arvoisissa tuotteissa. Samoin palautuksesta aiheutuvat postimaksut tulevat asiakkaalle maksettavaksi.Jos peruutatte tilauksen, palautamme teille tuotteesta tehdyt suoritukset, kun olemme saaneet tuotteen takaisin.


Toimitustavat ja -kulut

Toimitusaika vaihtelee 1 – 7 päivän välillä riippuen valitusta toimitustavasta. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 150€ maksaville tilauksille, joiden toimitusosoite on Suomessa. Tilaus on mahdollista noutaa toimituskuluitta sopimuksen mukaan.


Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.